Muistan ensimmäisen kerran, kun tein macaroneja ja sanoisinko, että opin tosi paljon. Muutama vaihe tuli tehtyä, mistä aita on matalin ja se näkyi lopputuloksessa. Myös mitat saattoi hieman olla eri kun ohjeessa ja tästä seurasi merkillinen lopputulos, mutta ensimmäinen kerta opetti, miten macaroneista saa täydellisiä!
Nyt myös oon postaus "Vinkkejä macaronien valmistukseen". Linkki tästä.
Macaron
Macaron kuoret
20g kaakaojauhetta
Valmista macaronit linkin ohjeen kautta, mutta lisää kaakaojauhe mantelijauheen ja tomusokerin joukkoon ja sekoita yhdessä monitoimikoneessa.
Mustikka- Ganache
150g tummaa suklaata
0.75dl kuohukermaa
Pensasmustikoita
Paloittele suklaa. Kiehauta kerma, mutta vain sen verran vain, että se kiehuu!
Kaada kiehuva kerma paloitelun suklaan päälle. Sekoita seosta ja anna sen jäähtyä.
Pursota pyöreällä 5mm tyllalla ganachea yhdelle macaron kuorelle ja laita keskelle mustikoita sen verran kun mahtuu. Laita toinen kuori päälle ja Voila!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti